Loading...

Zorgverzekering Maashees Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Maashees. Populaire keuzes zijn VGZ, OHRA, FBTO, CZ, Menzis. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Klopt de actuele verzekering met jouw behoeften? Met behulp van een handige zorgvergelijker kun jij direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen als bijv. alternatieve geneesmiddelen + kraamzorg. De overstap is echt zo afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Snel overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is tamelijk lastig. Begrippen als Tweedelijns zorg of Internet zorgverzekering vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of Ohra tot bijvoorbeeld Ik en VvAA. Hoe ontdek ik een professionele aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker bekijk je snel en makkelijk een duidelijke verzekering die past bij jouw behoeften. Is het lastig? Op onze website vind je handige informatie aangaande de aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Lierderholthuis zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Maashees? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – tref jij supersnel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, HEMA is vaak een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-maashees


Meest gekozen zorgpolis in Maashees?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Jorwert afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Hieronder tref je nuttige onderdelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Agorafobie of Griep, maar ook Paranoia en Windei. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (maximaal €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra verzekering voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Boxmeer) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Maashees?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Maashees of in deze buurt. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever online. Hierna tref jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. zes keer p/jaar).
 7. Selecteer de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn National Academic zorgpolis) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Maashees?

De basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Maashees. Hiermee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Echter ook Verloskundige zorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Controleer de condities van jouw actuele verzekering en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Verderop bekijk je enkele populaire zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Maashees wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: loop na of de assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Maashees. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Maashees? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Maashees moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere soorten zorg in de regio Boxmeer. Neem nou diëtetiek, logopedie, kraamzorg, podotherapie en audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, apotheek. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij AnderZorg of Univé. Bestudeer de afspraken van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Zweten.

Verzekeringskantoor in Maashees

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact omtrent jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Maashees. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige kijkt naar jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Maashees