Loading...

Zorgverzekering Maasdam Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Maasdam. Populaire keuzes zijn Menzis, VGZ, FBTO, CZ, Achmea. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om jouw huidige polis goed door te nemen. Klopt jouw afgesloten verzekering bij jouw situatie? Aan de hand van deze handige zorgvergelijker kan iedereen gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen als bijv. chiropractie / zwangerschap en geboorte. Het overstappen is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is nogal moeilijk. Aspecten zoals Naturapolis of Wlz vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot bijv. DSW en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels de zorgvergelijker bekijk je gelijk en ongecompliceerd een voordelige verzekering die klopt met de zorgbehoefte. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij praktische details aangaande de eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Liempde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Maasdam? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de polisvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je binnen enkele minuten welke assuradeur de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-maasdam


De beste zorgpolis in Maasdam?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Jonkersvaart afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze pagina lees je meer over belangrijke onderdelen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgverleners waar je heen kunt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Alcoholvergiftiging of Hypoglykemie, en tevens voor bijv. Placentaloslating en Sociale fobie. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (de max is €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra dekking voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, jouw gemeente (Binnenmaas) of wellicht een onderwijsinstelling. Je ontvangt een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Maasdam?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Maasdam of omgeving. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger via het internet. Op deze pagina vind jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere negen per jaar).
 7. Kies de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld Kiemer zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Maasdam?

De basisverzekering dekt veel voorkomende zorgkosten in Maasdam. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen. Maar denk ook aan Logopedie, Dieetadvies, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Controleer de condities van de actuele verzekeraar om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website vind je enige gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Maasdam wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: controleer goed of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Maasdam. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Maasdam? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €45 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Maasdam moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Er zijn nog velerlei zorgbedrijven in de buurt van Binnenmaas. Onder andere: podotherapie, diëtetiek, logopedie, kraamzorg of plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Avéro Achmea of National Academic. Raadpleeg de voorwaarden van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Zwangerschap.

Verzekeringskantoor in Maasdam

Wil je het liefsteen “echt” gesprek m.b.t. de zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Maasdam. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider inventariseert jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Maasdam