Loading...

Zorgverzekering Maasbommel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Maasbommel. Bijvoorbeeld naar OHRA, Achmea, FBTO, CZ, VGZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht jouw afgesloten dekking nog met jouw situatie? Geholpen door een snelle zorgvergelijker mag ook jij gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende zekerheden zoals o.a. oefentherapie en gezinsplanning. Overstappen van verzekeraar is razendsnel geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is tamelijk ingewikkeld. Begrippen als Internet zorgverzekering + Solidariteit zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of Kiemer tot bijv. CZdirect en Salland. Hoe ontdek ik een professionele verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door een zorgvergelijker tref je rap en eenvoudig een betrouwbare verzekering die aansluit op je zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze website check je praktische info m.b.t. de eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis. Zie ook meer over Lexmond zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Maasbommel? De premies van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – inclusief handige filters – check jij binnen enkele minuten welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA, Besured is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-maasbommel


Meest gekozen zorgpolis in Maasbommel?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Jisp afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt, Univé. Verderop ontdek je cruciale onderdelen die extra belangrijk zijn. Via deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgverleners waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Achromatopsie of Drapetomanie, echter ook Ontsteking en Versterkte bloedingsneiging. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (West Maas en Waal) of wellicht een vereniging. Jouw “win” is korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Maasbommel?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Maasbommel of omgeving. Maar het kan nog sneller en nog effectiever via internet. Hier vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 6 keer).
 7. Bepaal een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is HEMA zorgpolis) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Maasbommel?

Jouw basispakket staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Maasbommel. Daarmee ben je standaard verzekerd voor zaken als Huisarts, Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist. Echter ook Logopedie, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de condities van je actuele modules om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder tref jij meerdere veel voorkomende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Maasbommel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: inspecteer of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Maasbommel. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Maasbommel? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Maasbommel moet wel een contract hebben met je verzekering. Er zijn nog allerlei zorginstanties in de gemeente West Maas en Waal. Onder andere: kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie of ook apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg. De dekkingen zijn erg wisselend bij inTwente en Zorg en Zekerheid. Bekijk de voorwaarden van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Zorghotel.

Verzekeringskantoor in Maasbommel

Wil je het liefstpersoonlijk contact inzake je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Maasbommel. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon controleert de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Maasbommel