Loading...

Zorgverzekering Maartensdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Maartensdijk. Dit kan o.a. naar Achmea, OHRA, VGZ, Menzis, FBTO. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering goed door te nemen. Past jouw actuele polis met jouw behoeften? Met medewerking van een handige zorgvergelijker kan men rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende polissen als bijv. ergotherapie + fysiotherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is vaak niet makkelijk. Begrippen als Gecontracteerde zorg en Zorgverzekeraar komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van Besured of Kiemer tot o.a. DSW en Stad Holland. Hoe vind ik een aantrekkelijke polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door een zorgvergelijker bekijk je rap en probleemloos een voordelige verzekering die aansluit op jouw behoeften. Problemen? Op deze website check je makkelijke adviezen met betrekking tot de basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Zie ook meer over Lewedorp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Maartensdijk? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per persoon verschillen. De premie kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – inclusief handige filters – tref jij direct welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is in de regel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-maartensdijk


Betrouwbare zorgpolis in Maartensdijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Jislum afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Hieronder vind je een aantal aspecten waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorginstellingen voor bijvoorbeeld Azotemie of Klierkoorts, maar ook Mondkanker en Waterwrat. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Je profiteert van lagere maandlasten. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra polis voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (De Bilt) of soms een onderwijsinstelling. Het voordeel is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de regel betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Maartensdijk?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Maartensdijk of omgeving. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler online. Hierna bekijk je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 6 per jaar).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is De Goudse zorgpolis) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Maartensdijk?

Jouw basispolis compenseert de meeste zorgkosten in Maartensdijk. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en tevens Ergotherapie, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Lees de algemene voorwaarden van de huidige verzekering en ontdek wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina bekijk jij een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Maartensdijk is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: check even of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Utrecht. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Maartensdijk. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Maartensdijk? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €45 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Maartensdijk zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Ook vind je vele verschillende types zorg in en rondom De Bilt. Bijvoorbeeld: diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie en ook audicien, haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken. De vergoedingen zijn erg wisselend bij HEMA of Zekur. Bekijk de afspraken van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Zorg voor houding en beweging.

Verzekeringskantoor in Maartensdijk

Houd jij van 1 op 1 contact m.b.t. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Maartensdijk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur checkt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Maartensdijk