Loading...

Zorgverzekering Maarssen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Maarssen. Populaire keuzes zijn CZ, Menzis, FBTO, Achmea, OHRA. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is slim om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Matcht de geldende polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van een innovatieve zorgvergelijker kan iedereen gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als mindfulness plus oefentherapie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk complex. Begrippen als Zorgplicht en Basispakket vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of PNOZorg tot aan Interpolis en Zekur. Hoe stap ik over naar een betaalbare polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij deze zorgvergelijker tref je rap en gemakkelijk een goede verzekering die past bij de individuele wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je makkelijke specificaties over de basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis. Bekijk ook meer info over Leveroy zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Maarssen? De premies van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De hoogte van de premie komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, Anderzorg, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-maarssen


De beste zorgpolis in Maarssen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Jirnsum afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis. Hieronder lees je meer over enkele variabelen die van belang zijn. Via deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Beenvliesontsteking of Hyperhidrose, maar ook Kwashiorkor en SARS. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (maximaal €500). Jouw “win” is lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Stichtse Vecht) of juist een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Maarssen?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Maarssen of omgeving. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Hieronder bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld negen behandelingen).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. De Friesland zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Maarssen?

Jouw basisverzekering dekt een groot deel van de zorgkosten in Maarssen. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen maar ook Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg. Lees de condities van jouw actuele dekking en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar spot jij een paar populaire zorginstellingen in de provincie Utrecht.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Maarssen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: check even of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Utrecht. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Maarssen. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Maarssen? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €70 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Maarssen is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Tevens zijn er velerlei verschillende types zorg in de buurt van Stichtse Vecht. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, ergotherapie, logopedie en ook haptonomie, apotheek, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie. De dekkingen wisselen nogal bij DSW of PNOZorg. Bekijk de dekking van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Zooltjes.

Verzekeringskantoor in Maarssen

Wil je het liefsteen “echt” gesprek met betrekking tot een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Maarssen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider bekijkt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Maarssen