Loading...

Zorgverzekering Luttenberg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Luttenberg. Dit kan o.a. naar VGZ, OHRA, Achmea, Menzis, CZ. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past deze afgesloten dekking met wat jij belangrijk vindt? Via onze snelle zorgvergelijker kan iedereen direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld mindfulness / geneesmiddelen. Het overstappen is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Begrippen als EHIC of Gecontracteerde zorg komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of Ohra tot Delta Lloyd en United Consumers. Hoe stap ik over naar een betrouwbare verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van onze zorgvergelijker bekijk je snel en zonder problemen een goede verzekering die matcht met jouw behoeften. Hulp nodig? Op deze pagina lees je nuttige informatie ten aanzien van aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Lettele zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Luttenberg? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – spot jij binnen 1 minuut welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-luttenberg


Meest gekozen zorgpolis in Luttenberg?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Itens afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Hieronder bekijk je cruciale factoren die van belang zijn. Dankzij deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor o.a. Asbestose of Identificatiesyndroom, echter ook Koortsstuip en Zweepslag. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (maximaal €500). Je profiteert van een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Raalte) of soms een vereniging. Je krijgt een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). In de regel is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Luttenberg?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Luttenberg of ergens in de buurt. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker op internet. Onderstaand spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 36 stuks per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld C4Me zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Luttenberg?

Jouw basispakket dekt allerlei zorgkosten in Luttenberg. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Echter ook Gehandicaptenzorg, Logopedie, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Check de voorwaarden van de actuele dekking om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op deze pagina tref jij een paar veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Luttenberg wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: check even of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Luttenberg. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit het basispakket. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Luttenberg? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €40 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Luttenberg moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Ook vind je meerdere verschillende types zorg in de gemeente Raalte. Zoals kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie en stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, audicien. De vergoedingen zijn erg wisselend bij inTwente of ONVZ. Bestudeer de afspraken van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Zelfmeetapparatuur voor bloedstollingstijden.

Verzekeringskantoor in Luttenberg

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek ten aanzien van de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Luttenberg. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist controleert jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Luttenberg