Loading...

Zorgverzekering Lutten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Lutten. Populaire keuzes zijn OHRA, Achmea, FBTO, VGZ, CZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt deze actuele polis met jouw behoeften? Met behulp van onze scherpe zorgvergelijker kan iedereen rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende modules zoals vergoeding bril en contactlenzen plus mantelzorg. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is best lastig. Begrippen als Zorgpas + Aanvullende verzekering zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of ONVZ tot Ditzo en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels de zorgvergelijker bekijk je gelijk en moeiteloos een duidelijke verzekering die overeenkomt met jouw individuele wensen. Is het lastig? Op onze website vind je nuttige details ten aanzien van naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Lettelbert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Lutten? De premies van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – zoek je binnen enkele minuten welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, HEMA, Promovendum, Besured is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-lutten


Betrouwbare zorgpolis in Lutten?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis It Heidenskip afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze site bekijk je nuttige factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Basaalcelcarcinoom of Dieptevrees, echter ook Koorts en Seborrhoïsch eczeem. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (maximaal €500). Het pluspunt is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Hardenberg) of mogelijk een onderwijsinstelling. Het voordeel is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lutten?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Lutten of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever online. Hierna spot je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. twaalf stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Bewuzt zorgpolis) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Lutten?

Jouw basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Lutten. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist maar ook Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Dieetadvies. Check de condities van jouw huidige modules om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina vind je een aantal gangbare zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Lutten is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: controleer goed of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Lutten. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Lutten? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Lutten moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er allerlei soorten zorg in de gemeente Hardenberg. Denk aan: ergotherapie, diëtetiek, logopedie, podotherapie maar ook audicien, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij C4Me of Pro Life. Check de dekking van de polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Zaad (semen en sperma) invriezen.

Verzekeringskantoor in Lutten

Heb jij het liefst persoonlijk contact ten aanzien van een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Lutten. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lutten