Loading...

Zorgverzekering Luttelgeest Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Luttelgeest. Populaire keuzes zijn VGZ, OHRA, FBTO, Achmea, Menzis. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de huidige verzekering goed door te nemen. Matcht de bestaande dekking met jouw wensen. Geholpen door de praktische zorgvergelijker kan je gelijk, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende modules als vergoeding bril en contactlenzen / manuele therapie. Het overstappen is binnen 2 minuten geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is nogal frustrerend. Feiten zoals Zorgverzekeraar + Betalingsregeling zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van CZ of Menzis tot bijvoorbeeld HEMA en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door onze zorgvergelijker vind je rap en moeiteloos een duidelijke verzekering die aansluit op jouw zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze pagina spot jij bruikbare info ten aanzien van collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Lepelstraat zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Luttelgeest? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – inclusief handige filters – tref je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-luttelgeest


De beste zorgpolis in Luttelgeest?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende partijen met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Ingen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina vind je een aantal begrippen die van belang zijn. Via deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgadressen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Coprolalie of Enurese, echter ook Korsakov-syndroom en Toxischeshocksyndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (maximaal €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra verzekering voor fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, je gemeente (Noordoostpolder) of mogelijk een school. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Soms is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Luttelgeest?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Luttelgeest of rondom deze plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en gemakkelijker via het internet. Hieronder vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. negen stuks per jaar).
 7. Bepaal een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Besured zorgpolis) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Luttelgeest?

De basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Luttelgeest. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Echter ook Dieetadvies, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Lees de polisvoorwaarden van je actuele verzekeraar om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar tref jij enige erkende zorgaanbieders in de provincie Flevoland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Luttelgeest is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: verifieer of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Flevoland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Luttelgeest. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Luttelgeest? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Luttelgeest zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorgbedrijven in de gemeente Noordoostpolder. Denk aan: kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, logopedie maar ook plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, audicien. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij inTwente en National Academic. Bekijk de condities van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Wortelkanaalbehandeling.

Verzekeringskantoor in Luttelgeest

Houd jij van een “echt” gesprek omtrent de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Luttelgeest. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur bekijkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Luttelgeest