Loading...

Zorgverzekering Lutjewinkel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Lutjewinkel. Bijvoorbeeld naar FBTO, Menzis, OHRA, Achmea, CZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt jouw huidige zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van de handige zorgvergelijker kun jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. mindfulness en ergotherapie. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is vaak gecompliceerd. Termen als Zorgverzekeringswet (Zvw) of Collectieve verzekeringen komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van De Amersfoortse of ONVZ tot aan HEMA en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels onze zorgvergelijker tref je direct en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met alle individuele wensen. Hulp nodig? Op onze website tref jij handige gegevens over de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Leons zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Lutjewinkel? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via de zorgvergelijker – en de speciale filters – check jij binnen enkele minuten welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Besured, HEMA, Promovendum is in de regel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-lutjewinkel


Meest gekozen zorgpolis in Lutjewinkel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Ingelum afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Op deze site tref je betekenisvolle begrippen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor o.a. Bindvliesontsteking of Fobie, maar ook Orale pathologie en Tic. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Hollands Kroon) of juist een opleiding. Je krijgt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lutjewinkel?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Lutjewinkel of ergens in de buurt. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via het internet. Onderstaand check je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 6 keer).
 7. Selecteer een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. Avéro Achmea zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Lutjewinkel?

Jouw basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in Lutjewinkel. Zodoende worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek en tevens Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Lees de condities van jouw actuele verzekeraar om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina vind jij meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Lutjewinkel wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: verifieer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Lutjewinkel. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Lutjewinkel? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Lutjewinkel moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstanties in de streek Hollands Kroon. Onder andere: ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, logopedie of audicien, plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, haptonomie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Kiemer of ZieZo. Bekijk de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Woningaanpassing.

Verzekeringskantoor in Lutjewinkel

Prefereer jij 1 op 1 contact omtrent de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Lutjewinkel. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist inventariseert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lutjewinkel