Loading...

Zorgverzekering Lutjebroek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Lutjebroek. Populaire keuzes zijn CZ, Achmea, OHRA, VGZ, FBTO. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de afgesloten dekking nog met jouw situatie? Aan de hand van de handige zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld dieetadvies of mantelzorg. De overstap is echt zo gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal complex. Zaken als Tandartsverzekering + Aanvullende zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of PNOZorg tot Interpolis en Zekur. Hoe vind ik een geschikte verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door een zorgvergelijker bekijk je direct en zonder problemen een goede verzekering die matcht met alle zorgwensen. Problemen? Hier spot jij nuttige specificaties aangaande de eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Lengel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Lutjebroek? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je al veel besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de vergelijk module – met handige zoekfuncties – check jij binnen enkele minuten welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum is vaak een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-lutjebroek


Populaire zorgpolis in Lutjebroek?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Indijk afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Univé, Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis. Hieronder lees je meer over nuttige variabelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor o.a. Cushing-syndroom of Euforie, en tevens voor bijv. Mycose en Zoönose. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij minder zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, je gemeente (Stede Broec) of via een opleiding. Je krijgt een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lutjebroek?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Lutjebroek of ergens in de buurt. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker op internet. Onderstaand vind je onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(€ 1000 of meer vergoed).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (o.a. 12 behandelingen).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld De Amersfoortse zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Lutjebroek?

Het basispakket vergoedt veel zorgkosten in Lutjebroek. Zo ben je standaard verzekerd voor bijv. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts maar ook Verloskundige zorg, Logopedie, Ergotherapie, Wijkverpleging. Check de kleine letters van je actuele verzekeraar en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder vind jij een aantal gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Lutjebroek wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: controleer goed of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Lutjebroek. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via het basispakket. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Lutjebroek? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Lutjebroek zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er allerlei zorgbedrijven in de streek Stede Broec. Zoals logopedie, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie en ook stoppen met roken, apotheek, audicien, psychologische zorg, haptonomie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Bewuzt of Zekur. Bestudeer de dekking van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Windring.

Verzekeringskantoor in Lutjebroek

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak rondom je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Lutjebroek. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige kijkt naar de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lutjebroek