Loading...

Zorgverzekering Lunteren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Lunteren. Denk bijvoorbeeld aan CZ, FBTO, Achmea, VGZ, Menzis. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt de actuele zorgverzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van een praktische zorgvergelijker kan je rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals o.a. gezinsplanning en medische hulp buitenland. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Handige overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is tamelijk complex. Zaken als Collectieve zorgverzekering of Medicijnbeleid zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Promovendum of Pro Life tot bijvoorbeeld FBTO en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij de zorgvergelijker achterhaal je vlug en eenvoudig een goedkope verzekering die aansluit op je wensen. Meer info? Op deze pagina lees je bruikbare info ten aanzien van basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico. Zie ook meer over Lemmer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Lunteren? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De kostprijs hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels ons vergelijk script – en de speciale filters – bekijk jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot en met eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, HEMA is doorgaans een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-lunteren


Betrouwbare zorgpolis in Lunteren?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Ilpendam afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Op deze site vind je cruciale variabelen die van belang zijn. Aan de hand van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor aandoeningen als Cotard-syndroom of Kinderziekte, maar ook Mysofobie en Schaamluis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (de max is €500). Het voordeel is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, gemeente (Ede) of via een hogeschool / universiteit. Je krijgt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lunteren?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Lunteren of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via internet. Hierna tref jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 27 per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. ZorgDirect polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Lunteren?

De basisverzekering compenseert veel zorgkosten in Lunteren. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis en Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Bekijk de polisvoorwaarden van de actuele polis om te zien wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Hierna tref je een aantal veel voorkomende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Lunteren wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: controleer goed of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Lunteren. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Lunteren? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €55 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Lunteren zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere soorten zorg in de streek Ede. Denk aan: podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, logopedie en stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Kiemer of PMA. Raadpleeg de afspraken van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Wijkverpleging.

Verzekeringskantoor in Lunteren

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek rondom een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Lunteren. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider controleert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lunteren