Loading...

Zorgverzekering Lottum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Lottum. Dit kan o.a. naar VGZ, OHRA, Menzis, CZ, Achmea. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis goed te bekijken. Klopt de bestaande dekking met jouw omstandigheden? Geholpen door deze snelle zorgvergelijker kun jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals bijvoorbeeld acupunctuur + anticonceptie. Overstappen van polis is razendsnel gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een passende zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Begrippen als Zorgverzekeringswet (Zvw) en Gemoedsbezwaarden zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot o.a. Ditzo en Stad Holland. Hoe vind ik een geschikte verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van een zorgvergelijker detecteer je gelijk en gemakkelijk een voordelige verzekering die spoort met jouw individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze website check jij bruikbare adviezen m.b.t. de naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Lelystad zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Lottum? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – tref jij direct welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-lottum


Meest gekozen zorgpolis in Lottum?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis IJsselmuiden afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Hierna tref je betekenisvolle factoren waar je zeker op moet letten. Via deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor aandoeningen als Autismespectrum of Dissociatieve stoornis, echter ook Koortsstuip en Slaapstoornis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (max €500). Je profiteert van een minder hoge premie. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra module voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Horst aan de Maas) of wellicht een onderwijsinstelling. Het voordeel is een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lottum?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Lottum of ergens in de buurt. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker d.m.v. internet. Hierna vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn twaalf stuks per jaar).
 7. Kies de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Zekur polis) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Lottum?

De basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Lottum. Zodoende worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Echter ook Logopedie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Check de kleine letters van jouw huidige polis om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Verderop tref jij een paar algemene zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Lottum wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: trek even na of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Lottum. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Lottum? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €75 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Lottum zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je meerdere verschillende types zorg in de buurt van Horst aan de Maas. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie maar ook psychologische zorg, haptonomie, apotheek, stoppen met roken, audicien. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij FBTO of United Consumers. Raadpleeg de dekking van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Vruchtwateronderzoek.

Verzekeringskantoor in Lottum

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Lottum. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur bekijkt jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lottum