Loading...

Zorgverzekering Losser Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Losser. Veel gekozen partijen zijn OHRA, FBTO, Menzis, CZ, Achmea. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past jouw afgesloten polis nog met jouw situatie? Geholpen door een handige zorgvergelijker kan jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld ergotherapie plus mantelzorg. Overstappen van polis is echt zo geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is soms moeilijk. Aspecten zoals Declareren + Naturapolis zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of OZF tot Delta Lloyd en Stad Holland. Hoe vind ik een voordelige polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via onze zorgvergelijker achterhaal je direct en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die in lijn is met jouw wensen. Is het lastig? Hier bekijk je handige details over de basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Bekijk ook meer info over Lellens zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Losser? De premies van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per persoon verschillen. De kostprijs hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. onze vergelijker – inclusief handige filters – check je binnen 1 minuut welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is meestal wel een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-losser


De beste zorgpolis in Losser?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis IJsselham afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site ontdek je enkele aspecten waar je zeker op moet letten. Dankzij deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgadressen waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor problemen zoals Acne of Depersonalisatie Stoornis, echter ook Non-verbal Learning Disabilities en Stenose. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (maximaal €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra module voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Losser) of wellicht een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Losser?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Losser of omgeving. Maar je doet dit veel rapper en gemakkelijker d.m.v. internet. Hieronder tref je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 36 per jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is VvAA polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Losser?

Het basispakket betaalt veel zorgkosten in Losser. Zodoende ben je standaard verzekerd voor o.a. Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis maar ook Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg. Bekijk de polisvoorwaarden van je huidige dekking en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op onze website vind je een aantal gebruikelijke zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Losser wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inspecteer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Losser. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Losser? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Losser moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorgbedrijven in de gemeente Losser. Neem nou kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, diëtetiek en ook stoppen met roken, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Interpolis of Pro Life. Bekijk de kleine lettertjes van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Vruchtbaarheidsbehandelingen.

Verzekeringskantoor in Losser

Wil je het liefstface to face contact inzake een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Losser. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist helpt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige checkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Losser