Loading...

Zorgverzekering Losdorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Losdorp. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Achmea, VGZ, OHRA, CZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past jouw actuele zorgverzekering met jouw behoeften? Met medewerking van de scherpe zorgvergelijker kun jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals bijvoorbeeld huidtherapie / tandheelkundige hulp. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een passende zorgverzekering is soms gecompliceerd. Begrippen als SVB of Bestuursrechtelijke premie vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of Ohra tot aan Ditzo en Stad Holland. Hoe ontdek ik een voordelige verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door deze zorgvergelijker tref je direct en eenvoudig een geschikte verzekering die overeenkomt met de zorgbehoefte. Problemen? Hier lees jij handige specificaties m.b.t. de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis. Bekijk ook meer info over Lekkum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Losdorp? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De prijs kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – en de speciale filters – check jij direct welke organisatie de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, Promovendum betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-losdorp


De beste zorgpolis in Losdorp?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis IJmuiden afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Univé, Bewuzt. Hieronder bekijk je cruciale factoren die van belang zijn. Met behulp van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor onder andere Cultuurgebonden syndroom of Epicondylitis medialis, maar ook Ziekte van Ménière en Witte vloed. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (max €500). Het pluspunt is een minder hoge premie. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Delfzijl) of juist een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Losdorp?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Losdorp of rondom deze plaats. Handig: het kan nog sneller en gemakkelijker op internet. Op deze pagina lees je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 27 keer).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. VGZ polis) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Losdorp?

De basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Losdorp. Op die manier worden kosten gedekt van o.a. Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen maar ook Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging. Lees de algemene voorwaarden van de actuele polis om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website vind je enkele algemene zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Losdorp is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Groningen. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Losdorp. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basisverzekering. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Losdorp? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €50 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Losdorp zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er meerdere verschillende types zorg in de buurt van Delfzijl. Onder andere: diëtetiek, logopedie, kraamzorg, podotherapie maar ook apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Ditzo of Ohra. Bestudeer de afspraken van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Vrouwencondoom.

Verzekeringskantoor in Losdorp

Prefereer jij 1 op 1 contact met betrekking tot een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Losdorp. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bekijkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Losdorp