Loading...

Zorgverzekering Lollum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Lollum. Populaire keuzes zijn VGZ, Achmea, CZ, OHRA, Menzis. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht deze afgesloten dekking met jouw omstandigheden? Aan de hand van deze handige zorgvergelijker kun je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende modules als bijv. chiropractie en medische hulp buitenland. Overstappen van polis is echt zo afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is vaak frustrerend. Aspecten zoals Zorgpremie + Risicoselectie zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of OZF tot bijv. De Goudse en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een betaalbare polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels de zorgvergelijker detecteer je snel en gemakkelijk een duidelijke verzekering die spoort met alle zorgbehoefte. Is het lastig? Op onze website lees je handige info met betrekking tot de naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Leerbroek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Lollum? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – check je gelijk welke polis voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, Anderzorg is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-lollum


Betrouwbare zorgpolis in Lollum?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Hulten afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site bekijk je betekenisvolle onderdelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorginstellingen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor o.a. Cortexnecrose of Epicondylitis lateralis, en tevens voor bijv. Kraakbeenkanker en Syndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (de max is €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Súdwest-Fryslân) of soms een opleiding. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lollum?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Lollum of ergens in de buurt. Echter, je doet dit veel rapper en gemakkelijker op internet. Hierna vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 18 behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. OHRA polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Lollum?

Jouw basispolis compenseert veel zorgkosten in Lollum. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer maar ook Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Wijkverpleging. Inventariseer de condities van de actuele modules en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op deze pagina check je een aantal algemene zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Lollum is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: trek even na of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Lollum. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Lollum? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €35 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Lollum zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog velerlei verschillende types zorg in de streek Súdwest-Fryslân. Bijvoorbeeld: ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, logopedie of haptonomie, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Besured en ZieZo. Bestudeer de condities van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Verslaving met opname.

Verzekeringskantoor in Lollum

Prefereer jij face to face contact rondom jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Lollum. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon bekijkt jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lollum