Loading...

Zorgverzekering Loenen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Loenen. Dit kan o.a. naar Achmea, CZ, OHRA, Menzis, FBTO. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de bestaande polis met jouw behoeften? Geholpen door deze handige zorgvergelijker kan iedereen rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals bijvoorbeeld gezinsplanning + osteopathie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is soms complex. Feiten zoals Eigen bijdrage of Vrijwillig eigen risico zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Besured of ONVZ tot aan Ik en VGZ. Hoe ontdek ik een goede verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via onze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en zonder problemen een goede verzekering die overeenkomt met jouw individuele wensen. Is het lastig? Op deze website tref jij makkelijke gegevens ten aanzien van eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Lauwerzijl zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Loenen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – en de speciale filters – zoek jij supersnel welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, HEMA betreft vaak een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-loenen


Betrouwbare zorgpolis in Loenen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Huizinge afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Verderop lees je meer over nuttige begrippen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor problemen zoals ADHD of Ischias, echter ook Nystagmus en Trisomie. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra verzekering voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Apeldoorn) of soms een onderwijsinstelling. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Loenen?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Loenen of in een omliggende plaats. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via het internet. Onderstaand spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (kies bijv. twaalf behandelingen).
 7. Bepaal de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Interpolis polis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Loenen?

Jouw basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Loenen. Daarmee staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer en Verloskundige zorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van je actuele verzekering en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Verderop lees je meerdere populaire zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Loenen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: check even of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Loenen. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Loenen? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Loenen moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in en rondom Apeldoorn. Neem nou diëtetiek, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg maar ook audicien, apotheek, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg. De dekkingen lopen sterk uiteen bij CZdirect of OZF. Controleer de afspraken van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering.

Verzekeringskantoor in Loenen

Houd jij van een persoonlijke afspraak m.b.t. jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Loenen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur inventariseert je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Loenen