Loading...

Zorgverzekering Lithoijen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Lithoijen. Veel gekozen partijen zijn CZ, Menzis, Achmea, FBTO, VGZ. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Klopt deze bestaande polis met jouw behoeften? Aan de hand van deze slimme zorgvergelijker kun jij vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals o.a. brillen en lenzen of opticien. De overstap is in een paar minuutjes gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een passende zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Aspecten zoals Zorgpolis + Wanbetaler vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of Menzis tot bijv. Ditzo en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door onze zorgvergelijker bekijk je gelijk en probleemloos een goedkope verzekering die matcht met alle zorgwensen. Kom je er niet uit? Hier lees je bruikbare informatie ten aanzien van basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Lees ook alles over Lathum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Lithoijen? De kosten van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. De premie wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref jij binnen enkele minuten welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is doorgaans een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-lithoijen


De beste zorgpolis in Lithoijen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Huisduinen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Interpolis. Hierna lees je meer over een aantal aspecten die van belang zijn. Met behulp van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorginstellingen voor onder andere Achillespeesontsteking of Erfelijke kanker, en tevens voor bijv. Microfilie en Reumatoïde artritis. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Oss) of via een onderwijsinstelling. Het voordeel is korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lithoijen?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Lithoijen of rondom deze plaats. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker op internet. Hieronder spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (onder andere achttien per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. De Friesland polis) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Lithoijen?

De basisverzekering staat garant voor veel zorgkosten in Lithoijen. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Huisarts, Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist. Echter ook Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Dieetadvies. Inventariseer de voorwaarden van jouw actuele verzekering om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op onze website check je een aantal populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Lithoijen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: controleer goed of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Lithoijen. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Lithoijen? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Lithoijen moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog vele zorginstellingen in de streek Oss. Neem nou ergotherapie, podotherapie, logopedie, diëtetiek of plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, apotheek, haptonomie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij inTwente en Promovendum. Check de condities van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Verdoving.

Verzekeringskantoor in Lithoijen

Wil je het liefst1 op 1 contact aangaande een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Lithoijen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur checkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lithoijen