Loading...

Zorgverzekering Lisse Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Lisse. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Menzis, OHRA, CZ, VGZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht deze huidige zorgverzekering met jouw wensen. Geholpen door deze handige zorgvergelijker kan je vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende polissen als bijv. tand plus tandarts. De overstap is in een paar minuutjes gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is best frustrerend. Aspecten zoals Aanvullende zorg of Budgetpolis komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van AnderZorg of National Academic tot aan De Goudse en VvAA. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels een zorgvergelijker detecteer je direct en zonder problemen een voordelige verzekering die overeenkomt met alle wensen. Hulp nodig? Op deze website lees jij praktische adviezen aangaande de eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Langezwaag zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Lisse? De kosten van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. De vergoeding kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels ons vergelijk script – en de speciale filters – tref jij binnen 1 minuut welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-lisse


Populaire zorgpolis in Lisse?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Houwerzijl afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hierna tref je betekenisvolle onderdelen die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor onder andere Beriberi of Dermatomyositis, maar ook Lipodystrofie en Ziekte van Bechterew. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij minder zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Lisse) of soms een opleiding. Jouw “win” is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lisse?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Lisse of in een omliggende plaats. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler online. Onderstaand vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 27 behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Ditzo polis) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Lisse?

Het basispakket dekt allerlei zorgkosten in Lisse. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Ziekenhuis, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer en Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Bekijk de condities van jouw actuele modules en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop spot jij een aantal algemene zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Lisse wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: check even of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Lisse. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Lisse? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Lisse moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Tevens zijn er meerdere verschillende types zorg in de gemeente Lisse. Zoals diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, ergotherapie of ook haptonomie, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Delta Lloyd of Salland. Bekijk de condities van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Verbandschoenen.

Verzekeringskantoor in Lisse

Houd jij van persoonlijk contact inzake de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Lisse. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider kijkt naar jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lisse