Loading...

Zorgverzekering Linschoten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Linschoten. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, OHRA, CZ, FBTO, Menzis. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is slim om het huidige contract goed door te nemen. Klopt deze bestaande dekking met jouw omstandigheden? Geholpen door een slimme zorgvergelijker kan men vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals zwangerschap en bevalling en geneesmiddelen. De overstap is binnen mum van tijd gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is vaak niet makkelijk. Aspecten zoals Tandartsverzekering en Regeling wanbetalers komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of inTwente tot aan Delta Lloyd en VGZ. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en gemakkelijk een goedkope verzekering die aansluit op de zorgwensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je bruikbare specificaties m.b.t. de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Langerak zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Linschoten? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via de vergelijk module – met uitgebreide functies – tref jij binnen enkele minuten welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, HEMA, Promovendum, Anderzorg is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-linschoten


De beste zorgpolis in Linschoten?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Horst afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Op deze site vind je een aantal onderdelen die van belang zijn. Met behulp van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor onder andere Bloedneus of Flebitis, echter ook Orthorexia nervosa en Seborrhoïsch eczeem. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra module voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Montfoort) of wellicht een school. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Soms betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Linschoten?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Linschoten of in een omliggende plaats. Let op: het kan nog sneller en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina check je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere zes per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is CZ polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Linschoten?

Jouw basisverzekering compenseert allerlei zorgkosten in Linschoten. Hiermee staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Inventariseer de condities van je actuele dekking en bekijk wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop lees jij een aantal populaire zorginstellingen in de provincie Utrecht.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Linschoten is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Handig: inspecteer of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Utrecht. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Linschoten. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Linschoten? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €65 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Linschoten moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er allerlei zorginstellingen in de regio Montfoort. Neem nou podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, logopedie maar ook stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Besured en Zilveren Kruis. Controleer de voorwaarden van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Valpreventietraining.

Verzekeringskantoor in Linschoten

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek t.a.v. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Linschoten. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist bespreekt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Linschoten