Loading...

Zorgverzekering Lijnden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Lijnden. Bijvoorbeeld naar OHRA, FBTO, VGZ, CZ, Menzis. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is slim om de huidige verzekering goed door te nemen. Past deze geldende dekking met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van de snelle zorgvergelijker kun je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals bijvoorbeeld alternatieve geneesmiddelen of osteopathie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is best frustrerend. Termen als Budgetpolis + Ketenzorg zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of PNOZorg tot De Goudse en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een goedkope verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker tref je snel en probleemloos een voordelige verzekering die matcht met jouw behoeften. Hulp nodig? Hier bekijk je bruikbare info over de naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Landsmeer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Lijnden? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check je snel welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-lijnden


De beste zorgpolis in Lijnden?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Er zijn talloze partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Hoorn afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Op deze site tref je enkele variabelen die van belang zijn. Aan de hand van deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Astma of Echolalie, echter ook Neurose en Pulpanecrose. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar minder zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra dekking voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Haarlemmermeer) of via een school. Je hebt recht op korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lijnden?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Lijnden of ergens in de buurt. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger op internet. Hieronder tref je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere twaalf behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. De Amersfoortse polis) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Lijnden?

Jouw basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Lijnden. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist. Echter ook Logopedie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Check de algemene voorwaarden van jouw huidige dekking en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Hieronder vind je een aantal gangbare zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Lijnden wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: loop na of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Lijnden. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Lijnden? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van een paar tientjes per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Lijnden moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog vele soorten zorg in de streek Haarlemmermeer. Zoals kraamzorg, diëtetiek, logopedie, podotherapie of stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, haptonomie. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij C4Me en VGZ. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering V-codes.

Verzekeringskantoor in Lijnden

Heb jij het liefst face to face contact aangaande een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Lijnden. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur kijkt naar jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lijnden