Loading...

Zorgverzekering Liessel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Liessel. Dit kan o.a. naar VGZ, CZ, Achmea, OHRA, FBTO. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past jouw huidige dekking met jouw wensen. Via deze slimme zorgvergelijker kun je gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende modules als alternatieve zorg of ergotherapie. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Zaken als Drempelinkomen of Aanvullende zorgverzekering komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van Bewuzt of Pro Life tot bijv. Interpolis en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker tref je vlug en moeiteloos een geschikte verzekering die spoort met je individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina spot je nuttige gegevens over de aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Landerum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Liessel? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check jij binnen 1 minuut welke partij voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, Besured is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-liessel


De beste zorgpolis in Liessel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Hoogmade afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Verderop ontdek je betekenisvolle begrippen die jou verder op weg helpen. Via deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor aandoeningen als Bronchitis of Hoogteziekte, maar ook Kynofobie en Syndroom van Crouzon. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Deurne) of via een school. Je hebt recht op een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Liessel?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Liessel of omgeving. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Hieronder lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (o.a. 18 keer).
 7. Kies de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Zilveren Kruis zorgverzekering) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Liessel?

Jouw basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Liessel. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van de huidige verzekering om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina spot je enige gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Liessel wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: trek even na of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Liessel. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Liessel? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €35 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Liessel moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstanties in de regio Deurne. Denk aan: ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, logopedie en apotheek, audicien, haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Interpolis of ONVZ. Check de condities van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering TV1P.

Verzekeringskantoor in Liessel

Houd jij van een “echt” gesprek aangaande een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Liessel. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist checkt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Liessel