Loading...

Zorgverzekering Lierderholthuis Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Lierderholthuis. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Menzis, Achmea, OHRA, CZ. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door de slimme zorgvergelijker kan jij direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen als bijv. tandheelkundige hulp plus vaccinaties. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is best lastig. Begrippen als Basisverzekering + Inkomensafhankelijke bijdrage zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of National Academic tot o.a. Interpolis en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een betaalbare verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door een zorgvergelijker tref je vlug en ongecompliceerd een geschikte verzekering die past bij je zorgbehoefte. Meer info? Op deze pagina spot jij praktische details met betrekking tot de eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Lage Vuursche zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Lierderholthuis? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het tarief komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via onze vergelijker – met bruikbare filters – bekijk je gelijk welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum is vaak een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-lierderholthuis


Veel gekozen zorgpolis in Lierderholthuis?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Hoogezand afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Univé, Interpolis, Zilveren kruis. Hierna lees je meer over belangrijke aspecten die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor problemen zoals Apotemnofilie of Enterotoxine, en tevens voor bijv. Open been en Zoönose. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500). Het pluspunt is een lagere premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Raalte) of soms een vereniging. Jouw “win” is een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lierderholthuis?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Lierderholthuis of in een omliggende plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en simpeler online. Hierna vind je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. negen per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Univé zorgverzekering) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Lierderholthuis?

Het basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Lierderholthuis. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Logopedie. Lees de kleine letters van jouw actuele modules en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar tref je enkele vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Lierderholthuis wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: check even of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Lierderholthuis. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Lierderholthuis? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Lierderholthuis is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er meerdere zorgbedrijven in de gemeente Raalte. Onder andere: kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie, logopedie maar ook plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen vertonen grote verschillen bij DSW of ZieZo. Controleer de afspraken van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Transferplank.

Verzekeringskantoor in Lierderholthuis

Geef jij de voorkeur aan face to face contact aangaande jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Lierderholthuis. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider controleert de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lierderholthuis