Loading...

Zorgverzekering Lienden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Lienden. Bijvoorbeeld naar Menzis, OHRA, FBTO, Achmea, CZ. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht jouw geldende polis met jouw behoeften? Aan de hand van de slimme zorgvergelijker mag ook jij gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals o.a. orthodontie + tand. Het overstappen is echt zo gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Zaken als Solidariteit + CVZ zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of ONVZ tot aan De Goudse en Salland. Hoe stap ik over naar een geschikte polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels onze zorgvergelijker detecteer je direct en probleemloos een betrouwbare verzekering die klopt met de zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze pagina tref jij praktische details aangaande de eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Lage Mierde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Lienden? De premies van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – en de speciale filters – bekijk je gelijk welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-lienden


Populaire zorgpolis in Lienden?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Hoogeveen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Op deze site lees je meer over een aantal begrippen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor onder andere Atresie of Hyperglykemie, echter ook Likdoorn en Syndroom van inadequate secretie van antidiuretisch hormoon. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dat €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Buren) of juist een vereniging. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lienden?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Lienden of rondom deze plaats. Tip: het kan nog sneller en eenvoudiger d.m.v. internet. Hierna check jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 9 stuks per jaar).
 7. Kies de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is United Consumers zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Lienden?

Jouw basispakket compenseert veel voorkomende zorgkosten in Lienden. Hiermee worden kosten gedekt van o.a. Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist maar ook Logopedie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Lees de kleine letters van de actuele modules en controleer wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Hierna check jij enige gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Lienden wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: trek even na of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Lienden. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Lienden? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Lienden moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er vele zorginstellingen in de buurt van Buren. Zoals ergotherapie, diëtetiek, logopedie, kraamzorg en ook audicien, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij De Friesland en VvAA. Bekijk de dekking van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Tracheastomamateriaal.

Verzekeringskantoor in Lienden

Wil je het liefsteen “echt” gesprek omtrent jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Lienden. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige kijkt naar je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lienden