Loading...

Zorgverzekering Liempde Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Liempde. Populaire keuzes zijn CZ, Achmea, OHRA, VGZ, FBTO. Ook in 2020 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering goed te bekijken. Matcht deze huidige polis met jouw behoeften? Aan de hand van deze praktische zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals bijvoorbeeld osteopathie en EHBO-advies. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk complex. Aspecten zoals Tweedelijns zorg + Gemoedsbezwaarde zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Avéro Achmea of Pro Life tot DSW en Zekur. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij de zorgvergelijker tref je snel en gemakkelijk een duidelijke verzekering die klopt met jouw zorgbehoefte. Problemen? Op onze website bekijk je makkelijke details met betrekking tot de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Laag-Soeren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in oktober 2020 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Liempde? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk jij gelijk welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2019tot januari 2020. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is vaak een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-liempde


De beste zorgpolis in Liempde?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2020 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Hoogersmilde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2020 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze site ontdek je veel besproken begrippen die van belang zijn. Aan de hand van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Apathie of Gonorroe, echter ook Ziekte van Ménière en VCJD. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2020 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (de max is €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, gemeente (Boxtel) of soms een opleiding. Je ontvangt een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Liempde?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Liempde of in een omliggende plaats. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger op internet. Hier spot je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2020.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere achttien stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. UMC Zorgverzekering zorgverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Liempde?

Jouw basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Liempde. Daarmee worden kosten gedekt van o.a. Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen, Bloedonderzoek en tevens Verloskundige zorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de algemene voorwaarden van je actuele verzekeraar en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Verderop check jij een aantal gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Liempde wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: controleer goed of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Liempde. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Liempde? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Liempde zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Ook vind je een aantal verschillende types zorg in de regio Boxtel. Onder andere: diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, kraamzorg maar ook audicien, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, psychologische zorg. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij FBTO of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de afspraken van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Tracheacanule.

Verzekeringskantoor in Liempde

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact aangaande een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Liempde. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur kijkt naar je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Liempde