Loading...

Zorgverzekering Lewedorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Lewedorp. Bijvoorbeeld naar OHRA, Menzis, FBTO, Achmea, VGZ. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om de huidige verzekering goed door te nemen. Matcht de afgesloten zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van een snelle zorgvergelijker kan men nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld huidbehandelingen plus anticonceptie. Overstappen van aanbieder is echt zo gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Snel overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is redelijk niet eenvoudig. Termen als Wmo of Zorgverzekeringsfonds zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of PMA tot bijvoorbeeld CZdirect en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een geschikte verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker vind je snel en moeiteloos een betrouwbare verzekering die matcht met je wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij nuttige info m.b.t. de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Kwadijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Lewedorp? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met onze vergelijker – en de speciale filters – check jij binnen enkele minuten welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-lewedorp


Betrouwbare zorgpolis in Lewedorp?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Hooge Zwaluwe afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Hieronder lees je meer over een aantal begrippen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor bijvoorbeeld Bruxisme of Frégoli-syndroom, echter ook Litteken en Syndroom van Gilles de la Tourette. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra dekking voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Borsele) of juist een onderwijsinstelling. Het voordeel is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lewedorp?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Lewedorp of in deze buurt. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler op internet. Op deze pagina bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn zes stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Pro Life zorgverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Lewedorp?

De basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Lewedorp. Hiermee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist en tevens Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van je huidige modules om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hierna spot je een aantal algemene zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Lewedorp wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: controleer goed of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zeeland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Lewedorp. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Lewedorp? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Lewedorp moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Daarnaast zijn er velerlei zorginstanties in de streek Borsele. Zoals diëtetiek, podotherapie, ergotherapie, logopedie of ook haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek, audicien. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij C4Me of Univé. Controleer de afspraken van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Thuiszorg WMO maatwerkvoorziening.

Verzekeringskantoor in Lewedorp

Houd jij van face to face contact omtrent een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Lewedorp. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist checkt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lewedorp