Loading...

Zorgverzekering Leuth Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Leuth. Populaire keuzes zijn VGZ, Menzis, Achmea, CZ, OHRA. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de afgesloten dekking met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door een scherpe zorgvergelijker kan iedereen rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld EHBO-advies / alternatieve geneeswijzen. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms gecompliceerd. Termen als Overstapservice en Zorgplicht komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of Menzis tot bijvoorbeeld De Friesland en VvAA. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door deze zorgvergelijker detecteer je vlug en gemakkelijk een voordelige verzekering die aansluit op je zorgwensen. Hulp nodig? Op onze website tref jij makkelijke gegevens aangaande de eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Kudelstaart zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Leuth? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. Het tarief kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – check je binnen enkele minuten welke verzekeraar de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA betreft vaak een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-leuth


De beste zorgpolis in Leuth?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Hoog Soeren afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Hieronder bekijk je nuttige variabelen waar je zeker op moet letten. Met deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorgverleners waar je heen kunt. Met een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Builenpest of IJshoofdpijn, en tevens voor bijv. Niersteen en Trichomonas vaginalis. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (maximaal €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Voorbeelden zijn een extra dekking voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Ubbergen) of soms een onderwijsinstelling. Je hebt recht op korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Leuth?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Leuth of in deze buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler via het internet. Op deze pagina check jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 9 behandelingen).
 7. Selecteer de uitkering voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. ONVZ zorgverzekering) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Leuth?

Jouw basispakket dekt allerlei zorgkosten in Leuth. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis maar ook Ergotherapie, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Bekijk de condities van je actuele modules en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website vind je meerdere gebruikelijke zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Leuth is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inventariseer of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Leuth. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Leuth? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €65 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Leuth is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele verschillende types zorg in en rondom Ubbergen. Onder andere: podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg of apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Delta Lloyd of United Consumers. Raadpleeg de condities van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Therapie via patiëntenvereniging.

Verzekeringskantoor in Leuth

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact aangaande een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Leuth. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bespreekt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Leuth