Loading...

Zorgverzekering Leur Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In de maanden november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Leur. Populaire keuzes zijn Menzis, VGZ, OHRA, Achmea, FBTO. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt jouw bestaande zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door deze nuttige zorgvergelijker kan jij direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende dekkingen als bijv. chiropractie / epilatie. Overstappen van aanbieder is razendsnel gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is nogal moeilijk. Zaken als Medische selectie + Zorgplicht komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Avéro Achmea of OZF tot bijvoorbeeld FBTO en ZieZo. Hoe achterhaal ik een passende verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels de zorgvergelijker achterhaal je rap en moeiteloos een duidelijke verzekering die past bij alle behoeften. Is het lastig? Hier bekijk je nuttige specificaties over de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Lees ook alles over Kruiningen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Leur? De premies van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met de polisvergelijker – met uitgebreide functies – tref jij snel welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-leur


Betrouwbare zorgpolis in Leur?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Hoofddorp afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, Interpolis. Op deze site lees je meer over een aantal factoren die jou verder op weg helpen. Dankzij deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor o.a. Beroepsastma op chroom of Hersenschudding, echter ook Oorlogstrauma en Xenolalie. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (maximaal €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Wijchen) of mogelijk een vereniging. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Leur?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Leur of rondom deze plaats. Echter, je doet dit veel rapper en simpeler via internet. Hier tref je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere zes behandelingen).
 7. Selecteer de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld National Academic zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Leur?

Jouw basispolis dekt veel zorgkosten in Leur. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Lees de kleine letters van de actuele verzekering en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar bekijk je een aantal veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Leur is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inventariseer of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Leur. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Leur? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Leur moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei soorten zorg in en rondom Wijchen. Zoals ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie en psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken, audicien, apotheek. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij CZ en National Academic. Check de afspraken van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgverzekering Therapeutisch elastische kousen (TEK).

Verzekeringskantoor in Leur

Houd jij van 1 op 1 contact rondom je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Leur. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist checkt jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Leur