Loading...

Zorgverzekering Lettele Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Lettele. Bijvoorbeeld naar CZ, OHRA, FBTO, Achmea, Menzis. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om het huidige contract goed te bekijken. Klopt de geldende verzekering bij jouw situatie? Met medewerking van de handige zorgvergelijker kan je direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende verzekeringen zoals oefentherapie en oefentherapie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk niet eenvoudig. Termen als Keuzevrijheid + Collectieve verzekeringen vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van C4Me of OZF tot bijv. De Friesland en Salland. Hoe vind ik een betrouwbare verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via onze zorgvergelijker vind je snel en ongecompliceerd een voordelige verzekering die matcht met de zorgbehoefte. Meer info? Op deze website lees je praktische specificaties met betrekking tot de naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering. Zie ook meer over Kronenberg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Lettele? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je al veel besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk je gelijk welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, HEMA is doorgaans een budget- of naturapolis. Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-lettele


De beste zorgpolis in Lettele?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Homoet afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Verderop lees je meer over een aantal onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgadressen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Buiktyfus en paratyfus of Dyspepsie, en tevens voor bijv. Kraakbeenkanker en Xenoglossofobie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij minder zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (maximaal €500). Het voordeel is een minder hoge premie. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Deventer) of mogelijk een school. Je krijgt korting op de premie (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lettele?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Lettele of ergens in de buurt. Goed om te weten: het kan nog sneller en nog effectiever via internet. Hierna spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(€ 1000 of meer vergoed).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 9 stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Kiemer zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Lettele?

Het basispakket compenseert veel zorgkosten in Lettele. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer maar ook Dieetadvies, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige polis en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website spot je een aantal populaire zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Lettele wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: inventariseer of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Lettele. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Lettele? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medische reden of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €45 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Lettele moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal soorten zorg in en rondom Deventer. Bijvoorbeeld: kraamzorg, logopedie, diëtetiek, ergotherapie maar ook haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Bewuzt of Univé. Check de voorwaarden van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Terminale Zorg.

Verzekeringskantoor in Lettele

Prefereer jij persoonlijk contact rondom je zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Lettele. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon controleert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lettele