Loading...

Zorgverzekering Lemele Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Lemele. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, FBTO, VGZ, Achmea, CZ. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om jouw huidige polis goed door te nemen. Past de bestaande zorgverzekering nog met jouw situatie? Geholpen door onze nuttige zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules als kraamzorg + epilatie. Het overstappen is binnen mum van tijd geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is vaak gecompliceerd. Zaken als Ingezetene en Mantelzorg zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of PMA tot aan FBTO en VvAA. Hoe stap ik over naar een voordelige aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels de zorgvergelijker vind je vlug en moeiteloos een voordelige verzekering die aansluit op de behoeften. Is het lastig? Op onze website lees je nuttige info met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Koufurderrige zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Lemele? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels de vergelijk module – en de speciale filters – bekijk je direct welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-lemele


Populaire zorgpolis in Lemele?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Holsloot afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Op deze pagina ontdek je cruciale factoren die extra belangrijk zijn. Dankzij deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgverleners waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor problemen zoals Coronavirus of Kinkhoest, en tevens voor bijv. Ozaena en Schouderdystocie. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (de max is €500). Het voordeel is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Ommen) of via een onderwijsinstelling. Je hebt recht op korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Soms is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lemele?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Lemele of in een omliggende plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via internet. Hierna vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 18 keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld Delta Lloyd zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Lemele?

De basispolis staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Lemele. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist en tevens Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de kleine letters van je huidige modules en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hierna tref jij een aantal algemene zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Lemele is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: controleer goed of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Overijssel. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Lemele. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Lemele? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €65 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Lemele moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstanties in de gemeente Ommen. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, logopedie, podotherapie of plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, audicien, haptonomie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij CZ of Ohra. Controleer de voorwaarden van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Tandartskosten na een ongeval.

Verzekeringskantoor in Lemele

Prefereer jij face to face contact omtrent de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Lemele. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider bespreekt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lemele