Loading...

Zorgverzekering Leimuiderbrug Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Leimuiderbrug. Bijvoorbeeld naar FBTO, VGZ, OHRA, Menzis, CZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht deze geldende verzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door onze scherpe zorgvergelijker kan men nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen als fysiotherapie / fysiotherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is nogal complex. Feiten zoals CVZ of Zorgpolis vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of National Academic tot o.a. Delta Lloyd en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker bekijk je snel en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die past bij alle zorgwensen. Hulp nodig? Hier bekijk jij makkelijke specificaties met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Kortenhoef zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Leimuiderbrug? De kosten van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met de polisvergelijker – en de speciale filters – bekijk je binnen enkele minuten welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-leimuiderbrug


Betrouwbare zorgpolis in Leimuiderbrug?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Hoevelaken afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Hierna lees je meer over enkele factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgadressen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Alveolitis (tand) of Fitz-Hugh-Curtis-syndroom, echter ook Koorts en Weltschmerz. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar minder zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Haarlemmermeer) of soms een vereniging. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Leimuiderbrug?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Leimuiderbrug of ergens in de buurt. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker online. Hieronder tref jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn negen keer p/jaar).
 7. Selecteer de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Besured zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Leimuiderbrug?

De basisverzekering dekt allerlei zorgkosten in Leimuiderbrug. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijv. Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Echter ook Revalidatiezorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Bekijk de condities van jouw actuele modules om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Hierna vind jij een aantal erkende zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Leimuiderbrug wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: inventariseer of de assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Leimuiderbrug. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Leimuiderbrug? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €55 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Leimuiderbrug zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog een aantal zorginstanties in en rondom Haarlemmermeer. Onder andere: podotherapie, kraamzorg, logopedie, diëtetiek maar ook stoppen met roken, haptonomie, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg. De vergoedingen wisselen nogal bij Ditzo of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Steunzolen.

Verzekeringskantoor in Leimuiderbrug

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak ten aanzien van jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Leimuiderbrug. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige bekijkt je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Leimuiderbrug