Loading...

Zorgverzekering Leiderdorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Leiderdorp. Bijvoorbeeld naar CZ, FBTO, Menzis, VGZ, Achmea. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de huidige verzekering goed te bekijken. Past de geldende dekking met jouw omstandigheden? Met behulp van onze praktische zorgvergelijker kan men snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. huidtherapie en alternatieve zorg. Het overstappen is echt zo geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is best niet makkelijk. Zaken als Eigen risico of Woonlandpakket komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van C4Me of Kiemer tot o.a. Ditzo en Zekur. Hoe vind ik een betaalbare verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van een zorgvergelijker detecteer je vlug en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die spoort met alle behoeften. Kom je er niet uit? Op deze website lees jij bruikbare info over de aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Kornhorn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Leiderdorp? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De vergoeding hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check jij binnen 1 minuut welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-leiderdorp


Populaire zorgpolis in Leiderdorp?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Hoenderloo afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina lees je meer over enkele factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor o.a. Cellulitis of Doofblindheid, maar ook Krentenbaard en Xerostomie. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Leiderdorp) of via een school. Je ontvangt een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Leiderdorp?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Leiderdorp of in deze buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via internet. Op deze pagina spot je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (kies bijv. zes behandelingen).
 7. Neem besluit over een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is De Amersfoortse zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Leiderdorp?

Jouw basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Leiderdorp. Daarmee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Logopedie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging. Controleer de polisvoorwaarden van de huidige verzekeraar om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder check jij enige populaire zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Leiderdorp wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Leiderdorp. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Leiderdorp? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Leiderdorp moet wel een contract hebben met je verzekering. Ook vind je velerlei zorginstanties in de buurt van Leiderdorp. Neem nou ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek, podotherapie en apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Avéro Achmea of Zorg en Zekerheid. Controleer de condities van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Sterilisatie vrouw.

Verzekeringskantoor in Leiderdorp

Geef jij de voorkeur aan face to face contact m.b.t. de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Leiderdorp. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige inventariseert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Leiderdorp