Loading...

Zorgverzekering Leende Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Leende. Bijvoorbeeld naar FBTO, VGZ, Menzis, CZ, Achmea. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om de huidige verzekering goed te bekijken. Past deze huidige verzekering met jouw wensen. Aan de hand van een snelle zorgvergelijker kan men direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende zekerheden zoals kraamzorg of oefentherapie. De overstap is binnen 2 minuten gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk lastig. Termen als Nominale premie + Drempelinkomen vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van Besured of Pro Life tot bijvoorbeeld FBTO en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een betrouwbare verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door deze zorgvergelijker achterhaal je vlug en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die aansluit op alle wensen. Problemen? Hier bekijk je nuttige gegevens met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Kollumerpomp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Leende? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via onze vergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Promovendum betreft vaak een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-leende


Meest gekozen zorgpolis in Leende?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Hilversum afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Verderop bekijk je een aantal aspecten waar je zeker op moet letten. Via deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor o.a. Bilharzia of Endemie, maar ook Niersteen en Syndroom van Asperger. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra polis voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Heeze-Leende) of wellicht een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Leende?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Leende of omgeving. Tip: je doet dit veel rapper en nog effectiever d.m.v. internet. Onderstaand bekijk jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 27 behandelingen).
 7. Neem besluit over een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn United Consumers verzekering) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Leende?

De basispolis compenseert veel zorgkosten in Leende. Daarmee worden kosten gedekt van onder andere Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Check de voorwaarden van jouw huidige dekking en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar check jij een aantal gangbare zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Leende is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: trek even na of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Leende. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Leende? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €55 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Leende moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in de buurt van Heeze-Leende. Denk aan: logopedie, kraamzorg, podotherapie, diëtetiek maar ook plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, audicien. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Menzis en Zekur. Bekijk de dekking van je polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Sportmedisch advies.

Verzekeringskantoor in Leende

Houd jij van een “echt” gesprek m.b.t. jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Leende. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist controleert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Leende