Loading...

Zorgverzekering Laren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Laren. Bijvoorbeeld naar VGZ, FBTO, Menzis, OHRA, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past jouw actuele dekking met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker mag ook jij rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. brillen en lenzen en gezinsplanning. Overstappen van polis is in een paar minuutjes gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is tamelijk complex. Begrippen als Zorgplicht + Solidariteit zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of ONVZ tot aan Ik en ZieZo. Hoe stap ik over naar een geschikte verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van de zorgvergelijker achterhaal je vlug en eenvoudig een duidelijke verzekering die overeenkomt met alle individuele wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij bruikbare details aangaande de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Koedijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Laren? De kosten van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De premie hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de polisvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk jij snel welke organisatie de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot januari 2023. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-laren


Betrouwbare zorgpolis in Laren?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Hierden afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Op deze pagina vind je een aantal aspecten die van belang zijn. Dankzij deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgadressen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor problemen zoals Aambei of Hanta-virus, maar ook Paranoïde schizofrenie en Shock. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra aanvulling voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Lochem) of mogelijk een opleiding. Jouw “win” is een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Laren?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Laren of in een omliggende plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever d.m.v. internet. Onderstaand check je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. 6 per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. PMA verzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Laren?

De basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Laren. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Echter ook Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Logopedie. Controleer de kleine letters van je actuele dekking en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar vind jij meerdere veel voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Laren wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: inventariseer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Laren. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Laren? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €40 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Laren zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog een aantal zorginstellingen in de regio Lochem. Zoals kraamzorg, logopedie, podotherapie, ergotherapie en haptonomie, audicien, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij De Goudse of Promovendum. Raadpleeg de afspraken van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Sperma Invriezen.

Verzekeringskantoor in Laren

Geef jij de voorkeur aan face to face contact omtrent de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Laren. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur checkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Laren