Loading...

Zorgverzekering Langelo Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Langelo. Bijvoorbeeld naar Menzis, CZ, Achmea, FBTO, OHRA. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt jouw bestaande polis bij jouw situatie? Met behulp van onze scherpe zorgvergelijker kan iedereen vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende modules als mindfulness + oedeemtherapie. De overstap is razendsnel afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is tamelijk lastig. Zaken als Internet zorgverzekering en Niet-gecontracteerde zorg zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of Pro Life tot Ditzo en Salland. Hoe stap ik over naar een voordelige polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door de zorgvergelijker detecteer je vlug en probleemloos een geschikte verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Is het lastig? Op deze pagina tref jij bruikbare specificaties m.b.t. de naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Kloosterburen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Langelo? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door de polisvergelijker – met uitgebreide functies – tref je snel welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Wil je extra besparen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Besured, Promovendum, HEMA is meestal wel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-langelo


Betrouwbare zorgpolis in Langelo?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Heusden afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers. Hieronder tref je veel besproken variabelen die extra belangrijk zijn. Met deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorginstellingen voor problemen zoals Carcinoom of Hemolyse, echter ook Orthorexia nervosa en Psychische aandoening. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (max €500). De reden hiervoor is een goedkopere verzekering. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Noordenveld) of via een onderwijsinstelling. Je krijgt een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Langelo?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Langelo of rondom deze plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via het internet. Op deze pagina lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (onder andere zes keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. inTwente verzekering) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Langelo?

Het basispakket vergoedt veel zorgkosten in Langelo. Daarmee worden kosten gedekt van onder andere Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist en tevens Wijkverpleging, Logopedie, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Lees de polisvoorwaarden van de actuele dekking om te zien wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Verderop check je een paar veel voorkomende zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Langelo wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basispolis vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: trek even na of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Drenthe. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Langelo. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Langelo? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Langelo moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog meerdere verschillende types zorg in de gemeente Noordenveld. Denk aan: logopedie, ergotherapie, kraamzorg, podotherapie maar ook apotheek, haptonomie, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Ditzo of Salland. Controleer de kleine lettertjes van de polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Spataderen.

Verzekeringskantoor in Langelo

Wil je het liefstface to face contact rondom jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Langelo. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon bekijkt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Langelo