Loading...

Zorgverzekering Langedijke Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Langedijke. Veel gekozen partijen zijn Menzis, OHRA, CZ, FBTO, VGZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om het huidige contract goed te bekijken. Matcht jouw bestaande verzekering met jouw wensen. Geholpen door onze nuttige zorgvergelijker mag ook jij rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden als fysiotherapie plus zwangerschap en bevalling. De overstap is in een paar minuutjes gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is vaak lastig. Zaken als Zorgverzekeringsfonds en Wmo zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van Promovendum of OZF tot bijv. Delta Lloyd en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van onze zorgvergelijker vind je rap en probleemloos een duidelijke verzekering die spoort met je zorgwensen. Problemen? Op deze website tref je makkelijke info m.b.t. de aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Bekijk ook meer info over Kloetinge zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Langedijke? De tarieven van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door onze vergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je gelijk welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-langedijke


Betrouwbare zorgpolis in Langedijke?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Heukelum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Hierna ontdek je nuttige factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor o.a. Conversiestoornis of Glossolalie, en tevens voor bijv. Paruresis en Rode hond. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Ooststellingwerf) of via een onderwijsinstelling. Het voordeel is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Langedijke?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Langedijke of in een omliggende plaats. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via het internet. Hieronder vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn zes per jaar).
 7. Bepaal de dekking m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld HEMA verzekering) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Langedijke?

De basispolis staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Langedijke. Zodoende ben je standaard verzekerd voor zaken als Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek maar ook Logopedie, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Dieetadvies. Check de kleine letters van jouw huidige modules en zie meteen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website tref je enige vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Langedijke is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: loop na of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Friesland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Langedijke. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Langedijke? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Langedijke moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorgbedrijven in de gemeente Ooststellingwerf. Zoals kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie, logopedie en apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, audicien. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij De Goudse en Univé. Check de voorwaarden van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Spalk.

Verzekeringskantoor in Langedijke

Heb jij het liefst face to face contact m.b.t. een zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Langedijke. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist controleert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Langedijke