Loading...

Zorgverzekering Landsmeer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Landsmeer. Bijvoorbeeld naar Menzis, FBTO, CZ, Achmea, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Matcht deze afgesloten polis met jouw behoeften? Geholpen door deze scherpe zorgvergelijker kun jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules als bijv. fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. De overstap is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is tamelijk complex. Begrippen als Declareren + Wmo zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of Kiemer tot bijv. Delta Lloyd en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door een zorgvergelijker bekijk je snel en makkelijk een duidelijke verzekering die spoort met je zorgbehoefte. Is het lastig? Op deze pagina vind je makkelijke info m.b.t. de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Klijndijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Landsmeer? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van ons vergelijk script – met bruikbare filters – tref jij binnen 1 minuut welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, Besured is doorgaans een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-landsmeer


Betrouwbare zorgpolis in Landsmeer?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Heteren afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Univé. Hierna bekijk je cruciale factoren waar je zeker op moet letten. Met deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Aanpassingsstoornis of Hemolyse, echter ook Oogruis en Wrat. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, jouw gemeente (Landsmeer) of wellicht een vereniging. Je ontvangt een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Vaak is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Landsmeer?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Landsmeer of ergens in de buurt. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker via internet. Hier vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld achttien behandelingen).
 7. Neem besluit over de dekking voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. De Friesland verzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Landsmeer?

Jouw basispolis betaalt veel zorgkosten in Landsmeer. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Bekijk de condities van jouw actuele polis en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar lees je enkele gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Landsmeer wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Landsmeer. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Landsmeer? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Landsmeer moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Daarnaast zijn er meerdere zorginstellingen in de buurt van Landsmeer. Bijvoorbeeld: ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, diëtetiek en ook haptonomie, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, psychologische zorg. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Delta Lloyd of United Consumers. Check de voorwaarden van je polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Softbrace of spalk.

Verzekeringskantoor in Landsmeer

Houd jij van face to face contact ten aanzien van je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Landsmeer. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige inventariseert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Landsmeer