Loading...

Zorgverzekering Lambertschaag Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Lambertschaag. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, Achmea, VGZ, CZ, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om jouw huidige polis goed te bekijken. Past jouw actuele verzekering met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van deze nuttige zorgvergelijker kan je gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende zekerheden als bijv. dieetadvies plus alternatieve geneesmiddelen. Het overstappen is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is nogal niet makkelijk. Feiten zoals Drempelinkomen en Inkomensafhankelijke bijdrage zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of PNOZorg tot bijv. Interpolis en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een professionele polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door een zorgvergelijker bekijk je vlug en ongecompliceerd een geschikte verzekering die matcht met alle zorgbehoefte. Problemen? Op deze pagina tref je makkelijke specificaties ten aanzien van naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Kinnum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in januari 2023 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Lambertschaag? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk jij supersnel welke verzekering voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA, Anderzorg is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-lambertschaag


Meest gekozen zorgpolis in Lambertschaag?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Herten afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna vind je nuttige aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Coronavirus of Klapvoet, maar ook Mycose en Rugpijn. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). Het voordeel is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra module voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Medemblik) of via een vereniging. Het voordeel is een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lambertschaag?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Lambertschaag of in een omliggende plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via het internet. Hier spot je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (o.a. negen per jaar).
 7. Kies een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is CZdirect verzekering) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Lambertschaag?

Jouw basisverzekering betaalt de meeste zorgkosten in Lambertschaag. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist en Dieetadvies, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Lees de condities van je actuele verzekering om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Hierna check jij een aantal erkende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Lambertschaag wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: verifieer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Lambertschaag. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Lambertschaag? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €35 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Lambertschaag is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er een aantal verschillende types zorg in de buurt van Medemblik. Onder andere: podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek en ook haptonomie, audicien, stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ik of OZF. Bestudeer de dekking van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgverzekering Slaapapneu.

Verzekeringskantoor in Lambertschaag

Houd jij van 1 op 1 contact aangaande je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Lambertschaag. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur controleert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lambertschaag