Loading...

Zorgverzekering Lageland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Lageland. Bijvoorbeeld naar OHRA, Achmea, CZ, FBTO, VGZ. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht jouw bestaande polis met wat jij belangrijk vindt? Via onze innovatieve zorgvergelijker kan men vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals ergotherapie + alternatieve zorg. Overstappen van polis is echt zo gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is best complex. Termen als Keuzevrijheid of Wmo zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of PMA tot Ditzo en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een goedkope verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker achterhaal je rap en eenvoudig een goedkope verzekering die klopt met alle wensen. Is het lastig? Op onze website spot je makkelijke info m.b.t. de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Kinderdijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Lageland? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met de polisvergelijker – en de speciale filters – tref je snel welke assuradeur de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-lageland


De beste zorgpolis in Lageland?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Herpt afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina bekijk je veel besproken factoren die van belang zijn. Met behulp van deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Beenvliesontsteking of Koemelkallergie, maar ook Mortons neuralgie en Ziekte van Parkinson. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Slochteren) of juist een opleiding. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lageland?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Lageland of rondom deze plaats. Tip: het kan nog sneller en duidelijker online. Hieronder bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. twaalf keer p/jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. CZ verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Lageland?

De basispolis staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Lageland. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen maar ook Logopedie, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Lees de voorwaarden van jouw huidige modules en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Verderop spot jij een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Lageland wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: loop na of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Lageland. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Lageland? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Lageland zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er meerdere soorten zorg in de streek Slochteren. Bijvoorbeeld: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, apotheek, haptonomie, audicien, stoppen met roken. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Menzis of Ohra. Check de afspraken van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Signaalhond.

Verzekeringskantoor in Lageland

Heb jij het liefst een “echt” gesprek t.a.v. de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Lageland. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon inventariseert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lageland