Loading...

Zorgverzekering Kwintsheul Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Kwintsheul. Veel gekozen partijen zijn VGZ, Achmea, Menzis, OHRA, CZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de huidige polis nog met jouw situatie? Met medewerking van een nuttige zorgvergelijker kan je gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. anticonceptie / tandheelkundige hulp. Overstappen van verzekeraar is razendsnel afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms lastig. Zaken als Wmo en Basisverzekering zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of National Academic tot aan Delta Lloyd en United Consumers. Hoe vind ik een betrouwbare aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door onze zorgvergelijker bekijk je vlug en eenvoudig een goede verzekering die in lijn is met alle zorgwensen. Meer info? Op deze website vind jij makkelijke info ten aanzien van eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Kerkwerve zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Kwintsheul? De premies van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – en de speciale filters – bekijk je gelijk welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-kwintsheul


Veel gekozen zorgpolis in Kwintsheul?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Hengstdijk afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Hieronder ontdek je belangrijke aspecten die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Amoebiasis of Hepatitis C, en tevens voor bijv. Mazelen en Slechtziendheid. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Westland) of mogelijk een opleiding. Jouw “win” is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kwintsheul?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Kwintsheul of ergens in de buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever d.m.v. internet. Hier lees jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 12 keer).
 7. Beslis over een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn ZorgDirect) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Kwintsheul?

Het basispakket vergoedt de meeste zorgkosten in Kwintsheul. Hiermee worden kosten gedekt van zaken als Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg. Controleer de condities van de huidige verzekeraar en controleer wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna bekijk je een paar veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Kwintsheul wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inventariseer of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Kwintsheul. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Kwintsheul? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Kwintsheul is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei verschillende types zorg in en rondom Westland. Bijvoorbeeld: logopedie, ergotherapie, podotherapie, diëtetiek maar ook plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, haptonomie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Ditzo en United Consumers. Raadpleeg de condities van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Schedelfoto.

Verzekeringskantoor in Kwintsheul

Wil je het liefsteen “echt” gesprek t.a.v. de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Kwintsheul. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist geeft advies rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon bespreekt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kwintsheul