Loading...

Zorgverzekering Kwadijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Kwadijk. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, CZ, VGZ, Achmea, FBTO. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Past de bestaande polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker kan je nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als steunzolen + vergoeding bril en contactlenzen. De overstap is echt zo afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is soms niet makkelijk. Zaken als GVS + Eigen bijdrage zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of ONVZ tot aan Ditzo en Zekur. Hoe ontdek ik een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels de zorgvergelijker tref je gelijk en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die past bij jouw wensen. Problemen? Op deze pagina vind je bruikbare gegevens met betrekking tot de naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Of klik meteen verder naar Kerkrade zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Kwadijk? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref jij supersnel welke partij de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Nog meer besparen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-kwadijk


Betrouwbare zorgpolis in Kwadijk?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Hengevelde afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Univé. Op deze pagina lees je meer over een aantal aspecten die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Causalgie of Hypertensie, maar ook Paniekaanval en Syndroom van Korsakov. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Zeevang) of mogelijk een opleiding. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kwadijk?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Kwadijk of ergens in de buurt. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker op internet. Hierna check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 6 per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Zorg en Zekerheid) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Kwadijk?

Het basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Kwadijk. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Logopedie, Ergotherapie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Check de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekeraar en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Hieronder vind je een aantal gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Kwadijk wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: check even of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Kwadijk. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Kwadijk? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Kwadijk is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei verschillende types zorg in de regio Zeevang. Neem nou logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg maar ook apotheek, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij AnderZorg of OZF. Raadpleeg de voorwaarden van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Schedelbeschermingskap.

Verzekeringskantoor in Kwadijk

Heb jij het liefst een “echt” gesprek m.b.t. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Kwadijk. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur kijkt naar de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kwadijk