Loading...

Zorgverzekering Kruisland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Kruisland. Bijvoorbeeld naar OHRA, VGZ, Achmea, FBTO, CZ. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is slim om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht deze actuele polis nog met jouw situatie? Via onze innovatieve zorgvergelijker kun jij direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals acnetherapie + vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is vaak frustrerend. Feiten zoals Zorginstituut Nederland of Basispakket zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van CZ of Kiemer tot o.a. FBTO en VGZ. Hoe stap ik over naar een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via deze zorgvergelijker vind je gelijk en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die matcht met jouw zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina tref jij nuttige specificaties m.b.t. de aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Kekerdom zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Kruisland? De premies van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels onze vergelijker – met bruikbare filters – bekijk jij supersnel welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-kruisland


Populaire zorgpolis in Kruisland?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Hemmen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Op deze site bekijk je veel besproken onderdelen die van belang zijn. Met deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorginstellingen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor bijvoorbeeld Dementia praecox of Diverticulitis, echter ook Oedeem en Wiegendood. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (de max is €500). Je profiteert van een betaalbare premie. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra dekking voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, de gemeente (Steenbergen) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kruisland?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Kruisland of omgeving. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en eenvoudiger via het internet. Hieronder tref je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. achttien keer p/jaar).
 7. Selecteer een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is VGZ) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Kruisland?

Jouw basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Kruisland. Daarmee ben je standaard verzekerd voor zaken als Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Echter ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de kleine letters van jouw huidige verzekering en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder vind je een paar vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Kruisland wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: trek even na of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Kruisland. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Kruisland? Lenzen of brillen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Kruisland is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er velerlei zorgbedrijven in de streek Steenbergen. Neem nou kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, logopedie maar ook audicien, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Besured of UMC Zorgverzekering. Check de voorwaarden van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgverzekering Rollator en loophulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Kruisland

Houd jij van 1 op 1 contact inzake jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Kruisland. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kruisland