Loading...

Zorgverzekering Kruiningen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Kruiningen. Dit kan o.a. naar CZ, Menzis, OHRA, FBTO, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt deze huidige polis met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van onze scherpe zorgvergelijker kan jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als bijv. epilatie plus huidtherapie. De overstap is echt zo afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is best niet eenvoudig. Feiten zoals Tweedelijnszorg en Gecontracteerde zorg zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van AnderZorg of Kiemer tot DSW en Zekur. Hoe stap ik over naar een professionele verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door onze zorgvergelijker vind je vlug en eenvoudig een voordelige verzekering die klopt met jouw zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij nuttige specificaties m.b.t. de aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Keijenborg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Kruiningen? De kosten van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk je gelijk welke organisatie de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-kruiningen


Betrouwbare zorgpolis in Kruiningen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Hemelum afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Verderop bekijk je een aantal aspecten die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor problemen zoals Borderline-persoonlijkheidsstoornis of Hallux valgus, en tevens voor bijv. Nieuwvorming en Ziekte van Waldenström. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar minder zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (max €500). De reden hiervoor is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra polis voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, een gemeente (Reimerswaal) of juist een school. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kruiningen?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Kruiningen of rondom deze plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en eenvoudiger via het internet. Hieronder lees jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (onder andere 9 stuks per jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Univé) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Kruiningen?

Jouw basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Kruiningen. Daarmee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Echter ook Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Dieetadvies. Lees de condities van de actuele verzekeraar en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar tref jij enige vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Kruiningen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: inventariseer of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Kruiningen. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Kruiningen? Lenzen of brillen worden niet betaald uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €60 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Kruiningen moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je vele zorginstellingen in de regio Reimerswaal. Neem nou kraamzorg, podotherapie, logopedie, diëtetiek maar ook stoppen met roken, audicien, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Kiemer en PNOZorg. Controleer de voorwaarden van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Rollator.

Verzekeringskantoor in Kruiningen

Geef jij de voorkeur aan face to face contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Kruiningen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon bespreekt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kruiningen