Loading...

Zorgverzekering Krimpen aan den IJssel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Krimpen aan den IJssel. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Achmea, VGZ, Menzis, CZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht deze bestaande polis nog met jouw situatie? Met medewerking van deze nuttige zorgvergelijker kun je rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld oedeemtherapie of alternatieve geneeswijzen. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk complex. Zaken als Zorgverzekeraar en EHIC zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van ZorgDirect of Pro Life tot o.a. Interpolis en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van de zorgvergelijker tref je direct en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die matcht met je wensen. Kom je er niet uit? Op deze website lees jij handige info aangaande de naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Kats zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Krimpen aan den IJssel? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je gelijk welke organisatie de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Besured, Promovendum, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-krimpen-aan-den-ijssel


Betrouwbare zorgpolis in Krimpen aan den IJssel?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Hellouw afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze site tref je enkele factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorginstellingen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Albinisme of Glasvochttroebeling, maar ook Myotonie en Vlektyfus. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (de max is €500). Het pluspunt is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra polis voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Krimpen aan den IJssel) of soms een school. Het voordeel is korting op de premie (korting van 5-10%). Vaak is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Krimpen aan den IJssel?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Krimpen aan den IJssel of in een omliggende plaats. Let op: je doet dit veel rapper en nog effectiever d.m.v. internet. Op deze pagina tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 36 keer).
 7. Kies een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Promovendum) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Krimpen aan den IJssel?

De basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Krimpen aan den IJssel. Op die manier worden kosten gedekt van onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Lees de kleine letters van de actuele polis en controleer wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop bekijk jij een paar veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Krimpen aan den IJssel wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Het basispakket vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: inspecteer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Krimpen aan den IJssel. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Krimpen aan den IJssel? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Krimpen aan den IJssel is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Ook vind je velerlei zorginstanties in en rondom Krimpen aan den IJssel. Onder andere: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, kraamzorg of ook audicien, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De financiële compensaties wisselen nogal bij Besured of Salland. Check de afspraken van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Robotmanipulator.

Verzekeringskantoor in Krimpen aan den IJssel

Wil je het liefst1 op 1 contact omtrent de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Krimpen aan den IJssel. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist checkt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Krimpen aan den IJssel