Loading...

Zorgverzekering Krimpen aan de Lek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Krimpen aan de Lek. Bijvoorbeeld naar VGZ, FBTO, Achmea, CZ, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Matcht jouw geldende zorgverzekering met jouw wensen. Aan de hand van een nuttige zorgvergelijker kan iedereen rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld EHBO-advies plus osteopathie. De overstap is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is redelijk niet makkelijk. Begrippen als Aanvullende zorg of Zorgverzekeraar vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of National Academic tot bijvoorbeeld Ik en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van onze zorgvergelijker vind je snel en makkelijk een duidelijke verzekering die aansluit op alle individuele wensen. Meer info? Op deze pagina tref je handige adviezen aangaande de basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Katlijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Krimpen aan de Lek? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – met handige zoekfuncties – zoek jij snel welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-krimpen-aan-de-lek


Betrouwbare zorgpolis in Krimpen aan de Lek?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze partijen met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Hellevoetsluis afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Univé, Interpolis. Op deze site vind je een aantal aspecten die van belang zijn. Via deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Contactdermatitis of Exoftalmus, echter ook Plots- en laatdoofheid en Seksueel fetisjisme. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (maximaal €500). Het voordeel is een goedkope polis. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra polis voor fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Nederlek) of via een school. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Vaak is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Krimpen aan de Lek?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Krimpen aan de Lek of omgeving. Tip: je doet dit veel rapper en simpeler online. Hierna bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 36 stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Pro Life) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Krimpen aan de Lek?

De basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Krimpen aan de Lek. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts en Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Check de algemene voorwaarden van je huidige verzekering en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hierna lees jij enkele gangbare zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Krimpen aan de Lek wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inspecteer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Krimpen aan de Lek. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Krimpen aan de Lek? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €50 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Krimpen aan de Lek zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Ook vind je velerlei zorginstanties in de gemeente Nederlek. Onder andere: kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie of ook psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien, apotheek. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Ik of ZieZo. Raadpleeg de afspraken van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Robotarm.

Verzekeringskantoor in Krimpen aan de Lek

Heb jij het liefst persoonlijk contact t.a.v. je zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Krimpen aan de Lek. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist bekijkt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Krimpen aan de Lek