Loading...

Zorgverzekering Krewerd Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Krewerd. Veel gekozen partijen zijn VGZ, Achmea, FBTO, CZ, Menzis. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de bestaande polis nog met jouw situatie? Geholpen door de praktische zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld anticonceptie / orthodontie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is tamelijk complex. Aspecten zoals Overstappen + SVB zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Bewuzt of Ohra tot o.a. CZdirect en VvAA. Hoe ontdek ik een passende verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij een zorgvergelijker detecteer je gelijk en ongecompliceerd een voordelige verzekering die klopt met je individuele wensen. Meer info? Op onze website spot jij praktische details over de naturapolis, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Kapellebrug zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Krewerd? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – inclusief handige filters – check jij binnen enkele minuten welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Besured is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-krewerd


Meest gekozen zorgpolis in Krewerd?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Hellendoorn afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, Univé. Op deze pagina lees je meer over veel besproken begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor aandoeningen als Afasie of Extrinsieke allergische alveolitis, echter ook Oogziekte en Visuele handicap. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra verzekering voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Delfzijl) of wellicht een school. Je hebt recht op een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Krewerd?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Krewerd of in een omliggende plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker d.m.v. internet. Hieronder vind jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere zes behandelingen).
 7. Beslis over de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. PNOZorg) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Krewerd?

Jouw basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Krewerd. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist en tevens Wijkverpleging, Logopedie, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Inventariseer de condities van jouw huidige dekking en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar lees jij meerdere vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Krewerd wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: inspecteer of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Krewerd. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Krewerd? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €50 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Krewerd zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog meerdere verschillende types zorg in en rondom Delfzijl. Neem nou diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, logopedie of plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, apotheek, stoppen met roken. De vergoedingen wisselen nogal bij Besured of VvAA. Bekijk de dekking van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Ringleiding.

Verzekeringskantoor in Krewerd

Geef jij de voorkeur aan face to face contact m.b.t. een zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Krewerd. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Krewerd