Loading...

Zorgverzekering Koudekerke Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Koudekerke. Populaire keuzes zijn VGZ, Menzis, OHRA, FBTO, Achmea. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is slim om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht de afgesloten verzekering met wat jij belangrijk vindt? Via onze scherpe zorgvergelijker kan men vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld alternatieve geneesmiddelen + gezinsplanning. De overstap is binnen 5 minuten gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Zaken als PGB + Vrijwillig eigen risico zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of Pro Life tot De Goudse en Zekur. Hoe achterhaal ik een geschikte polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van onze zorgvergelijker tref je gelijk en makkelijk een duidelijke verzekering die in lijn is met alle zorgbehoefte. Meer info? Hier bekijk je makkelijke gegevens met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis, eigen risico. Zie ook meer over Kampen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Koudekerke? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je al veel besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met bruikbare filters – spot je supersnel welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-koudekerke


Betrouwbare zorgpolis in Koudekerke?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Heinkenszand afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Verderop vind je cruciale factoren die jou verder op weg helpen. Dankzij deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Via een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor problemen zoals Baritose of Ziekte van Duchenne, maar ook Leukocytose en Syndroom van Sotos. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra dekking voor brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, jouw gemeente (Veere) of mogelijk een vereniging. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Koudekerke?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Koudekerke of in deze buurt. Echter, je doet dit veel rapper en nog effectiever via internet. Hieronder check jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn twaalf stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Menzis) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Koudekerke?

De basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Koudekerke. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist maar ook Wijkverpleging, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg. Check de condities van je huidige modules om te zien wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Hierna spot je enkele veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Koudekerke wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: check even of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Koudekerke. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Koudekerke? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Koudekerke moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er vele zorginstellingen in de regio Veere. Neem nou podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie of ook stoppen met roken, apotheek, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg. De dekkingen wisselen nogal bij Delta Lloyd of PNOZorg. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Refractiechirurgie.

Verzekeringskantoor in Koudekerke

Prefereer jij een “echt” gesprek rondom je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Koudekerke. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige checkt jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Koudekerke