Loading...

Zorgverzekering Kotten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Kotten. Dit kan o.a. naar CZ, FBTO, VGZ, Menzis, OHRA. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is slim om de huidige verzekering goed door te nemen. Past deze afgesloten polis met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van de snelle zorgvergelijker kun je nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als bijv. oedeemtherapie of geneesmiddelen. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Feiten zoals Nominale premie en Tweedelijns zorg komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of Pro Life tot aan Ik en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van een zorgvergelijker detecteer je vlug en zonder problemen een geschikte verzekering die spoort met de zorgwensen. Kom je er niet uit? Hier vind jij praktische specificaties aangaande de restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Westergeest zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Kotten? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van de vergelijk module – en de speciale filters – check je binnen 1 minuut welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-kotten


Populaire zorgpolis in Kotten?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei partijen met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Vaals afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Op deze pagina vind je een aantal begrippen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Bloemkooloor of Ziekte van Kawasaki, echter ook Pathogeen en Striae. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (de max is €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra polis voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Winterswijk) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Soms is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kotten?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Kotten of omgeving. Maar het kan nog sneller en simpeler via internet. Op deze pagina check je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere negen behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Menzis ziektekosten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Kotten?

Het basispakket dekt veel zorgkosten in Kotten. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Inventariseer de voorwaarden van je huidige dekking om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder vind jij een paar populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Kotten wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inventariseer of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Kotten. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Kotten? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Kotten moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstellingen in de regio Winterswijk. Onder andere: ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, logopedie en ook audicien, haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij HEMA of Pro Life. Check de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Schedelbeschermingskap.

Verzekeringskantoor in Kotten

Houd jij van 1 op 1 contact t.a.v. je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Kotten. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige bekijkt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kotten