Loading...

Zorgverzekering Kootstertille Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Kootstertille. Dit kan o.a. naar Menzis, VGZ, FBTO, CZ, Achmea. Ook in 2020 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering goed te bekijken. Past de afgesloten dekking met jouw omstandigheden? Via onze scherpe zorgvergelijker kan iedereen snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals o.a. geneesmiddelen / opticien. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Overstappen naar een goede zorgverzekering is best moeilijk. Aspecten zoals Gemoedsbezwaarden of Collectiviteitskorting zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of Pro Life tot aan Interpolis en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door de zorgvergelijker tref je direct en gemakkelijk een duidelijke verzekering die in lijn is met alle zorgwensen. Problemen? Hier spot je handige details met betrekking tot de eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Zie ook meer over Julianadorp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2021 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Kootstertille? De kosten van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de polisvergelijker – met uitgebreide functies – tref jij gelijk welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot en met eind januari 2020. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-kootstertille


De beste zorgpolis in Kootstertille?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2020 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Heide afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2020 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze site lees je meer over cruciale variabelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Alzheimer of Epididymo-orchitis, echter ook Paranoïde persoonlijkheidsstoornis en Psychische aandoening. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2020 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra dekking voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Achtkarspelen) of mogelijk een school. Het voordeel is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kootstertille?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Kootstertille of ergens in de buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler online. Hierna spot je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2020.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (o.a. twaalf keer).
 7. Beslis over de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn Ditzo) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Kootstertille?

Jouw basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Kootstertille. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen. Echter ook Ergotherapie, Revalidatiezorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de voorwaarden van de huidige verzekering en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop vind je enige algemene zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Kootstertille wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: check even of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Friesland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Kootstertille. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Kootstertille? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Kootstertille moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er vele verschillende types zorg in de streek Achtkarspelen. Neem nou logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg en ook audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij FBTO of PMA. Controleer de condities van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Psychologische zorg.

Verzekeringskantoor in Kootstertille

Prefereer jij face to face contact omtrent jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Kootstertille. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bespreekt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kootstertille