Loading...

Zorgverzekering Koningslust Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Koningslust. Dit kan o.a. naar CZ, Menzis, OHRA, FBTO, Achmea. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om het huidige contract goed door te nemen. Past de geldende polis met jouw wensen. Aan de hand van onze innovatieve zorgvergelijker kan iedereen nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals o.a. orthodontie en medische hulp buitenland. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is best frustrerend. Zaken als Zorgverzekeringswet + Ketenzorg zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of National Academic tot aan Delta Lloyd en United Consumers. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker achterhaal je snel en makkelijk een duidelijke verzekering die matcht met jouw zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op onze website lees jij handige info over de aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Jouswier zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Koningslust? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de vergelijk module – inclusief handige filters – spot je direct welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, HEMA is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-koningslust


Populaire zorgpolis in Koningslust?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Hei- en Boeicop afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Hieronder bekijk je enkele onderdelen waar je zeker op moet letten. Via deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgverleners waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor bijvoorbeeld Apert-syndroom of Fijt, en tevens voor bijv. Lipodystrofie en Superinfectie. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (de max is €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, gemeente (Peel en Maas) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Koningslust?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan is er een verzekeringskantoor in Koningslust of in deze buurt. Let op: je doet dit veel rapper en nog effectiever op internet. Hier vind je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 27 keer p/jaar).
 7. Kies een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is CZdirect) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Koningslust?

De basispolis dekt een groot deel van de zorgkosten in Koningslust. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen maar ook Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Dieetadvies. Lees de voorwaarden van jouw huidige dekking en ontdek wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder vind jij een paar erkende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Koningslust is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: controleer goed of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Koningslust. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Koningslust? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Koningslust moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Ook vind je een aantal zorginstellingen in en rondom Peel en Maas. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, logopedie, ergotherapie of ook plastische chirurgie, haptonomie, audicien, stoppen met roken, apotheek. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Interpolis en Pro Life. Check de afspraken van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Psychiatrische kliniek.

Verzekeringskantoor in Koningslust

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak t.a.v. je zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Koningslust. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider controleert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Koningslust