Loading...

Zorgverzekering Kommerzijl Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Kommerzijl. Bijvoorbeeld naar FBTO, Achmea, OHRA, Menzis, VGZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Past deze geldende verzekering bij jouw situatie? Met medewerking van de nuttige zorgvergelijker mag ook jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen als bijv. kraamzorg + orthodontie. Overstappen van polis is in een paar minuutjes gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk frustrerend. Begrippen als Gemoedsbezwaarde en Vrijwillig eigen risico zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of Ohra tot bijvoorbeeld HEMA en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een professionele verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door onze zorgvergelijker tref je direct en gemakkelijk een duidelijke verzekering die spoort met de wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk jij nuttige specificaties met betrekking tot de eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Jorwert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Kommerzijl? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check jij snel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-kommerzijl


Veel gekozen zorgpolis in Kommerzijl?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Hegebeintum afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Hieronder tref je een aantal aspecten die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Angelmansyndroom of Gedragsstoornis, maar ook Morfologie huidafwijkingen en Whiplash. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra aanvulling voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Zuidhorn) of via een school. Je ontvangt een lagere premie (korting van 5-10%). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kommerzijl?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Kommerzijl of omgeving. Echter, je doet dit veel rapper en gemakkelijker via internet. Onderstaand check jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 12 behandelingen).
 7. Bepaal de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld C4Me) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Kommerzijl?

Jouw basispakket dekt veel zorgkosten in Kommerzijl. Hiermee ben je standaard verzekerd voor zaken als Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist en Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Verloskundige zorg. Inventariseer de kleine letters van de actuele polis en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website lees jij meerdere populaire zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Kommerzijl is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: loop na of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Kommerzijl. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Kommerzijl? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Kommerzijl moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog vele verschillende types zorg in de streek Zuidhorn. Denk aan: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, audicien, apotheek, psychologische zorg, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Ik of ZorgDirect. Raadpleeg de afspraken van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Psoriasis UVB Lichttherapie.

Verzekeringskantoor in Kommerzijl

Geef jij de voorkeur aan face to face contact m.b.t. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Kommerzijl. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur bekijkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kommerzijl